Den här sidan har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du använder Chrome, Safari eller Firefox.
Du har uppnått fri frakt! Köp för ||belopp|| och få gratis leverans

TrustScore: 4,9

24-48 timmars leverans

Korg 0

Det finns inga fler i lager

Snälla skriv till och från kort och leveransdatum
Du har uppnått fri frakt! Du är bara ||belopp|| från fri frakt!
Delsumma Gratis

Din varukorg är tom

Hur mognar man kaviar?

På Kaviari är kaviaren mognad. Detta sköts av kaviarspecialisten Bruno Higos. Han tar emot leveransen av de vackra pärlorna och placerar dem för förvaring i deras kylrum. Nu börjar kaviarens långa mognadsprocess. Färsk kaviar är nästan smaklös. En mognadsprocess på cirka tre månader är nödvändig för att utveckla dess fina smak, vilket Kaviari Caviar är känt för.

Jean Marie Pincon, ordförande för "Club des Goûteurs de Caviar" uttryckte det mest perfekta ordet: "Det är mognadsprocessen som ger kaviar dess unika smak." Inte minst av denna anledning lägger Bruno stor vikt vid den perfekta mognadsprocessen. På samma sätt som vinmakare gör med utmärkt vin. Och med sin erfarenhet kan han i rätt ögonblick avgöra när äggen har förvandlats till en unik kaviar och är redo att packas i burkar. När vi på PremiumCaviar tar emot kaviarleveranser från Kaviari Paris är kaviaren vanligtvis förpackad i burkar dagen innan leverans - mognad kaviar har en hållbarhet på 3 månader från förpackning.

Bruno Higos visar processen i videon nedan.

Se sortiment

[% render 'partials/free-shipping' %]

Korg 0

Det finns inga fler i lager

Matchar med:
[% render 'partials/cart-price' %]

Din varukorg är tom