Förvaring av kaviar
LAGRING Kaviar ska alltid förvaras kylt vid max 4 grader och minimum 0 grader. När vi skickar Caviar från vårt lager med utvald bud görs det i en termolåda, som...
LAGRING Kaviar ska alltid förvaras kylt vid max 4 grader och minimum 0 grader. När vi skickar Caviar från vårt lager med utvald bud görs det i en termolåda, som...
Kaviari, känd för sin noggrant utvalda kaviar, har med tiden blivit leverantör till många Michelinkockar i Frankrike och andra länder. Toppkockar som Alain Ducasse, Yannick Alléno, Alain Passard, Bernard och...
Med huvudkontor i hjärtat av Paris är Kaviari idag en av de mest prestigefyllda kaviarleverantörerna för gastronomi på högsta nivå. Baserat på Kaviaris rykte för handel med vild iransk kaviar,...
För att få den fulla smaken av kaviaren bör den tas ut ur kylen en halvtimme innan servering. Kaviaren når sin fulla potential vid 10°C. Burken med kaviar läggs direkt...
Ordet kaviar kommer från det persiska ordet KHAVIAR, som betyder "äggbäraren". Mer specifikt är kaviar störens ägg. Stören har simmat i det kalla vattnet på norra halvklotet i mer än...
Recept för 4 personer Handlingsplan: Värm mjölken lite och rör ner jästen i den varma mjölken. Vispa ner bovetemjöl, vetemjöl, salt och äggula i degen. Låt degen jäsa med en...
På Kaviari är kaviaren mognad. Detta sköts av kaviarspecialisten Bruno Higos. Han tar emot leveransen av de vackra pärlorna och placerar dem för förvaring i deras kylrum. Nu börjar kaviarens...
Att kalla Kristal från Kaviari för kronan är inte helt okej. De flesta vet att Beluga är flaggskeppet inom kaviar, men priset speglar också den höga kvaliteten. Om du väger...